27 March, 2010

Mommies Blogger Award Dari Lady Of Leisure


1) Bagi ucapan terima kasih pada siapa yang bagi award ni dan postkan dalam blog:

Terima kasih banyak-banyak kat Lady sebab beri award ni kat Eyta. Nice award.. :-)


2) Listkan tarikh lahir anak yang first dan seterusnya letakkan sekali nama anak yang ke 2, 3, 4 dan seterusnya:

Eyta mempunyai seorang je cahayamata..

Nama : Muhammad Adam Wong
D.O.B : 30.01.2009


3) Sesiapa yang pregnant boleh letak gambar pregnant:


Maaf lah..masa pregnant dulu tak suka bergambar.


4) Serahkan award ni pada sesiapa yang anda rasa hot mama:

Lana
Fiza@Umisofie
Fatihah
Ma
Ina
IbuAbang
Sue79
Fisa Othman
Mrs.Asida
Kak Risa
Idazs

7 comments:

Naimatul Hafizah Nor Rodin said...

terima kasih...fiza terima.

Lady of Leisure said...

eyta memang hot mama hehe

Eyta @ hotmama said...

Naimatul Hafizah Nor Rodin
Sama-sama Fiza.

Eyta @ hotmama said...

Lady of Leisure
hehehe...nickname je Lady

Sueriani Ali said...

owh terharunya saya sebab tersenarai as a hot mama, hot ke? kekeke, thanks ye eyta. saya amik ye..

Eyta @ hotmama said...

Sueriani Ali,
Akak memang hot mama.. ;-)

fisa othman said...

oh!!home work...:D

Followers

Related Posts with Thumbnails