24 March, 2010

BEAUTIFUL BLOGGER AWARD.


Assalammualaikum. Apa khabar semua?.. Dah hampir 2 minggu rupanya kita tak up-date blog ni. Lama betul tu, dah bersawang-sawang rasanya. Sejak balik dari kampung dan bercuti di Langkawi, kita semakin sibuk rasanya. Sibuk dengan macam2 benda lah.

Ni nak ucap terima kasih banyak-banyak kat Fiza@Umisofie, Sasha aka Mumyalya dan Fatihah kerana sudi memberi award pada blog kita yang tak seberapa ni. Rasa sungguh berbangga dapat award ni. Ni merupakan award pertama kita sejak kita mula berblog last year. Rasa diri ini dihargai oleh kawan-kawan semua. Minta maaf juga kat Fiza@Umisofie, Sasha aka Mumyalya dan Fatihah  sebab kita lambat siapkan award ni. Sejak akhir-akhir ni rasa susah sikit nak berblog walaupun kekadang tu ku cuba curi sedikit masa untuk berblog.

1. Thank & link the person that gave you the award.
2. Pass this award onto 15 bloggers you’ve recently discovered and think are fantastic
3. Contact said Blogs and let them know they’ve won the award
4. State 7 things about yourself.


7 things about me :-

* Isteri dan ratuhati kepada En.Amin Wong
* Mama kepada putera tersayang Adam Wong
* Mempunyai seekor arnab peliharaan bernama "LION"
* Sedang berusaha untuk mendapatkan seorang cahayamata ke-2 :-D (teringin baby girl)
* Sangat menyukai haiwan manja iaitu kucing..ku suka sangat tengok Arri & Molly
* Surirumah sepenuh masa bagi En.Amin dan anak tersayang Adam.
* Suka memasak, menghias rumah dan mencuba resepi baru.



Rasa-rasanya ramai dah kawan-kawan yang terima award ni. Jadi saya pass kan kepada kawan-kawan yang belum terima award ni. Sayang anda semua..

4 comments:

saSha a.K.a MumYalya said...

eyta..tankiu sbb sudi collect award nih..nice template..simple dan kemas :)

fisa othman said...

saya dah dapat...saya sayang awak juga...;)

Eyta @ hotmama said...

saSha a.K.a MumYalya
Kita memang rasa terharu sebab nama kita ditag oleh sasha. Terima kasih.

Eyta @ hotmama said...

fisa othman,
Kak fisa sayang kita juga..ee...seronoknya bila ada kawan menyayangi diri kita. ;-)

Followers

Related Posts with Thumbnails