24 January, 2010

TAG ...BUAT JANGAN TAK BUAT..(Dari Kelly910)

Tadi ku singgah ke blog Kelly, dan kena tag. Tag ni sangat lah simple.. cuma perlu menulis nama dan url blog kita di sehelai kertas menggunakan tangan kiri.. tapi bagi yang biasa menggunakan tangan kiri.. hendaklah menggunakan tangan kanan.. mudah bukan???

lepas dah tulis atas kertas.. ambil gambar tulisan tersebut dan tempek le... 
 
Walaupun nampak simple tapi susah juga nak buat homework yang Kelly bagi ni. Aku ni memang biasa guna tangan kanan, ni la hasilnya bila guna tangan kiri selepas 3 kali aku mencuba ...hehehe...
 

  Tag dipanjangkan kepada semua pembaca blog ku. Hehehe..

7 comments:

Naimatul Hafizah Nor Rodin said...

nak buat jugak,boleh?

KELLY910 said...

eyta...
wah, very the fast ar u... ekekkek..
thanx coz sudi buat ye dear.. nampak macam senang je nak buat kan.. tapi sebenarnya agak susah jugak...;0

Eyta@hot mama said...

Fiza,
buat la, seronok tau..nanti Fiza tergelak sorang2 bila tengok tulisan sendiri. hehehe..

Kelly,
Hehehe..hari ni free sikit, buka blog tgk Kelly ada tag. Tengah rajin, tu kita buat. :-)

Lady of Leisure said...

hehe lady pun nak wat.. tengah dalam proses menempek ekeke..

Eyta@hot mama said...

buat Lady...jangan tak buat. seronok tau.. ;-)

fisa othman said...

fisa lom sempat wat lagi...aduhaiii sure tulisan ku bagai kan org yang x makan...dok menggigil jer...;)

Eyta@hot mama said...

Kak Fisa,
hehehe...tulisan ku pun mcm org tak makan..mengigil. Kak Fisa kena buat tau.

Followers

Related Posts with Thumbnails