21 January, 2010

MY FISRT TAG..- KENALI SUAMI ANDA.

Tag ni aku dapat dari  Kak Fisa Othman masa aku ke blog dia tadi..Kebetulan aku ada masa lapang hari ni, aku pun jawab la tag ni.

Here's a chance to see how well you really know your husband. Cut, paste and fill in the answers, then shoot, you know what to do. The real challenge is to send it to your husband to see how right you really are.

1. He's sitting in front of the TV, what is on the screen?

Sport, WLT & HBO.


2. You're out to eat; what kind of dressing does he get on his salad?
Thousand Islands


3. What's one food he doesn't like?
Beef


4. You go out to eat and have a drink. What does he order?
Honeydew


5. Where did he go to high school?
Selayang.


6. What size shoe does he wear?
7 inch


7. If he was to collect anything, what would it be?
Macam2 ada...hahaha...


8. What is his favorite type of sandwich?
Chicken.. 



9. What would this person eat every day if he could?
Laksa (setiap minggu 4 kali makan laksa,x pernah jemu)..hehehe..


10. What is his favorite cereal?
Tak suka makan cereal..


11. What would he never wear?
Singlet shirt/ sleeveless tees.


12. What is his favorite sports team?
Chelsea...

13. Who did he vote for?
Ermm...


14. Who is his best friend?
Me ..


15. What is something you do that he wishes you wouldn't do?
Crying..Tak boleh tengok daku menangis..


16. What is his heritage?
BABA & NYONYA.


17. What is his favourite colour?
White


18. What is his habit?
Bite his nail. 


19. What is he proud of?
HIS FAMILY (ME & ADAM LA..).


20. Lastly, do you think he will read this?
NO..tapi aku akan minta dia baca ni... ;-)

Tag ni aku tujukan kepada semua rakan2 yang baca tag ni. Jadi anda di Tag ! Buat ye, jangan malas.

10 comments:

KELLY910 said...

salam eyta,,
samalah ngan hubby ku tak makan beef.. bila kelly suruh try, tau apa dia jawab.. tak sampai hati nak makan 'brother' sendiri.. ada ke patut... sebab dia lahir tahun lembu.. ekekkeke..

Eyta@hot mama said...

Salam Kelly..
La ye ke...hehehe...kelakar la pulak jawapan dia.
Hubby kita pula kalau suruh makan beef, katanya ada bau susu nak muntah. Dia mmg tak suka minum susu. Kalau kita rebus daging kat rumah, mula la dia nak muntah mcm org mengandung.hehehe..

Annsyifa said...

sweetnya baca para isteri yg buat tag ni..heheh..

Eyta@hot mama said...

Ann..
Sweetkan?..Seronok buat homework dari Kak Fisa. Ann kena tag.

fisa othman said...

thanx eyta wat tag nie...;)
hehehee bite his nail...teringat zaman kecik2 gigit kuku...mak marah betul...selalu dia ketuk tangan klau fisa gigit kuku...

Eyta@hot mama said...

Kak Fisa..
Itu la..kita pun selalu juga marah dia,nampak mcm pengotor tau. Tapi kata org tua2 pula apa yg kita cita2kan x tercapai kalau duk gigit ku ni. Hehehe..kita x percaya sangat. Thanks Kak semak kerja rumah ku.

Lady of Leisure said...

hehe.. tag yg paling lady suka...
best sbb buat sambil tersenyum..

Eyta@hot mama said...

Lady of Leisure.
Bestkan..mcm2 teringat bila menjawab tag ni. hehehe...

saSha a.K.a MumYalya said...

eyta..hubby u baba&nyonya ye?how sweet..i like :-)

Eyta@hot mama said...

A'ah Sasha..hubby ku baba & nyonya. Tiap kali sambutan raya cina, aku ikut family hubby pi melaka jumpa sanak-saudara dia. Best..kehidupan dia org mcm org melayu jugak.;-)

Followers

Related Posts with Thumbnails